KVALIFIKATIONER

⦁ 14 års alsidig erfaring som arkitekt og 26 år som udøvende kunstner.
⦁ Erfaring fra drift af egen tegnestue såvel som fra ansættelser.
⦁ Rutineret og kompetent i skitsering og konkurrenceforslag.
⦁ Erfaring med udvikling af realiserede byggeprojekter.
⦁ Stor viden om arkitekturens historie, nutid og fremtidige potentialer.
⦁ Stærk i proces, metode og anvendelse af fagets værktøjer.
⦁ Solidt kendskab til anvendt byggeteknik.
⦁ Klart kommunikerende, løsningsorienteret og resultatsøgende. Kreativ og idérig.

 

NUVÆRENDE BESKÆFTIGELSE

Aug. 2008-. ATELIER FILIP JUHL. Udvikling og drift af egen arkitektur- og kunstpraksis. Tegnestuens projekter har omfattet deltagelse i konkurrencer, design af til- og ombygninger samt nybyggeri. Disse projekter har givet en solid rutine i kommunikation og samarbejde med bygherrer, kolleger, ingeniører, håndværkere og producenter. Herudover har tegnestuen produceret adskillige modeller for en lang række arkitektfirmaer. Tegnestuen har desuden løst opgaver indenfor butiks- og kontorindretning, møbel og rumdesign, kunstproduktion og udstillinger samt illustration og grafisk design.

 

ANSÆTTELSER

Dec. 2016 – Mar. 2017. OGA – Oliver Grundahl Architecture ApS. Projektansættelse. Forprojekt og myndighedsandragende på otte forskellige sager, bl.a. 120 ungdomsboliger i Odense. Desuden medvirkende på prækvalificeret konkurrrenceforslag vedr. højhus på det gamle grønttorv i Valby.

Aug. 2016 – Nov. 2016. KOMPLEET Bygning & Inventar A/S. Projektansættelse. Som projektleder var jeg hovedansvarlig for realiseringen af en fritstående restaurant bygning i Københavns Lufthavn, Terminal 3. Projektet bestod af design, planlægning og byggeledelse på stedet.

Mar. 2015 – Mar. 2016. Dansk Arkitektur Center. Deltidsmedarbejder med ansvar for
vejledning af kunder og gæster samt afvikling af arrangementer og
drift af udstillinger.

Maj 2015 – Aug. 2015. POINT Arkitekter. Arbejde med tegnestuens daglige drift og projektudvikling. Deltagelse i konkurrence om ny central plads i Birmingham.

Juli 2012 – Dec. 2012. POINT Arkitekter. Arbejde med tegnestuens daglige drift og projektudvikling. Stor ombygning af plejehjemmet Bethania med fokus på afprøvning af facadeløsninger og ibrugtagning af tagareal. Realisering af lysinstallationer på Refshaleøen i.f.m. Kulturnatten.

Aug. 2008 – Okt. 2008. Bertelsen & Schewing Arkitekter. Deltagelse i projektet vedr. nye stalde til Knuthenborg Safaripark, omdannelse af byhus i Købmagergade og registrering af Tuborgs gamle hovedkvarter “Rosenhuset”.

Maj 2007 – Maj 2007. DISSING+WEITLING Arkitektfirma A/S, Modelbygger.

Jan. 2007 – Mar. 2007. Kunstakademiets Arkitektskole. Modelbygger og assistent for Professor, Arkitekt Gregers Algreen Ussing ved registrering og nærstudier af Universitetsbiblioteket i Fiolstræde.

Aug. 2005 – Feb. 2006. Arkitekturværkstedet. Praktikant. Indgik i tegnestuens daglige drift og udvikling af projekter, heriblandt Torvehallerne på Israels Plads. Hovedansvarlig for projektet “Hovedstadens Hængende Haver”.

Apr. 2005 – Maj 2005. Henning Larsen Architects. Modelbygger. Financial District Riadh.

Mar. 2005 – Apr. 2005. Holgaard Arkitekter a/s. Modelbygger og medudvikler af tagløsning for “A-Huset”.

Juni 2004 – Juli 2004. Zoom Arkitekter. Modelbygger på stort konkurrenceprojekt.

Sept. 2003 – Sept. 2003. H+ Arkitekter A/S. Modelbygger på omfattende myndighedsprojekt for omdannelse af ejendom i Borgergade.

 

ANDEN ERHVERSERFARING

Feb. 2000-. Diverse ansættelser indenfor service, restauration, logistik, håndværk,
tourisme, kulturinstitutioner m.m.

Aug. 1998 – Feb. 2000. Forsvaret. Konstabel ved Gardehusarregimentets 5. Opklaringseskadron.
Udsendelse til Bosnien Herzegovina, SFOR 8.

 

 

UDDANNELSER

2005 – 2008. Kunstakademiets Arkitektskole. Arkitekt, Cand.Arch, Kunstakademiets Arkitektskole.
Afgangsprojekt: Moskeen på Jagtvej 69. Afd. 2. Vejleder: Arkitekt Jacob Knudsen.

2002 – 2005. Kunstakademiets Arkitektskole. BA. Arch, Kunstakademiets Arkitektskole. Bachelorprojekt: Et Badeanlæg på Landgreven. Afd. 4. Vejledere: Arkitekt Eva Jarl Hansen, Professor Arkitekt Gregers Algreen Ussing og Professor Arkitekt Mogens Sehestedt.

1998 – 1999. Forsvaret. Værnepligt og funktionsuddannelse ved Gardehusarregimentet.

1995 -1998. Herlufsholm Kostskole. Sproglig student med højniveaufag i tysk og musik. Præfekt med
ansvar for den daglige drift af hus og sovesal for drenge i alderen 12-17. Elevrådsrepræsentant.

1994 -1995. Herlufsholm Kostskole. 10. klasse, Folkeskolens Udvidede Afgangseksamen.

1985 -1994. Vidarskolen. 1.-9. klasse. Grundskoleforløb med fokus på musiske og kreative fag.

 

SPROG

Taler og skriver dansk, engelsk og tysk. Forstår og er forståelig på norsk og svensk.

 

IT

AutoCAD Architecture, Adobe Pakken, SketchUp, tekstbehandling og sociale medier.

 

INTERESSER

Arkitektur, kunst og filosofi.

 

ANBEFALINGER

KOMPLEET har i perioden fra den 01.08.2016-25.11.2016 haft glæde af at have Filip Juhl projektansat som projekterende og eksekverende arkitekt på udviklingen og etableringen af restaurant Paté Paté i Cph Lufthavn. Filips arbejdsopgaver har været mangeartede, men med hovedfokus på projektering i form af skitse-, for- og hovedprojekt, samt on-site tilsyn, hvilket er blevet løst tilfredsstillende. Filip arbejder yderst selvstændigt og håndterer komplekse situationer med overskud og kommer løbende med konstruktive og stærke designløsninger og idéer. Filip har udvist stort gåpåmod og været en kreativ og ansvarsfuld medarbejder. Filip har været vellidt blandt kollegaer, hvor hans humør har haft en afsmittende effekt. KOMPLEET kan anbefale Filip og er overbeviste om at han vil gøre en god indsats i hvilken stilling han end besidder. 

Martin Bank Kristensen, Kreativ direktør for KOMPLEET

 

YARD og Skabelonloftet har i en årrække løbende haft glæde af Filip som samarbejdspartner ved realiseringen af en lang række events og projekter. Filip har desuden været blandt de bærende kræfter på Skabelonloftet og ydet et stort personligt bidrag til det kreative miljø på Refshaleøen. Som kunstner og arkitekt er Filips arbejde præget af stor arbejdsomhed og præcision samt et højt teknisk og æstetisk niveau. Som samarbejdspartner er Filip stabil, energisk, kreativ, engageret og løsningsorienteret. Jeg ser frem til at arbejde sammen med Filip igen og giver ham min varmeste anbefaling.

CEO at YARD CPH ApS, Anette Holmberg

 

Filip Andreas Juhl, har produceret arbejde for os med stor præcision og sans for detaljen.
Vi har sat pris på hans underfundige væsen og behagelige natur, og benytter os gerne af hans arbejdskraft igen.
Jeg anbefaler derfor gerne Filip.

Michael Droob, Arkitekt / partner, POINT ApS

 

Filip har stået for den grafiske del af SpilAmoks børnespil SpilHopper, der udvikler børns motorik og gør dem klar til at begynde i skolen.
Allerede ved vores første møde, hvor jeg præsenterede oplægget til SpilHopper, bød Filip ind med gode og konstruktive råd og idéer – både til illustrationerne og selve spillet.
Jeg giver mine bedste anbefalinger til Filip.

Søren Frandsen, tidligere partner i SpilAmok I/S

 

Filip varetog projektering af ombygning af vort hus i Holte, hvor der bl.a. er snævre krav i lokalplan til æstetik og udsende. Filip havde en fin forståelse for at balancere det kedelige funktionelle med det æstetiske uden at gå på kompromis med sidstnævnte. Efter den overordnede plan var på plads bistod Filip også med design af husets enkelte rum og de møbler der blev specialbygget hertil. Vi kan anbefale Filip på det varmeste. Han leverer, er meget rimelig i sin afregning, dedikeret og yderst behagelig at samarbejde med. Vi ville ikke tøve med at hyre Filip igen.

Bo Bischoff