Se filmen om udstillingen ved Marmorkirken

'Flanørens syn' af Filip Andreas Juhl

HEGNSPÆLEN 2017Dagens nominerede er 'Flanørens syn' af Filip Andreas Juhl. Læs mere om ’Flanørens syn’ og de ni andre nominerede værker og stem på din favorit på m.dk/stem

Slået op af Metroselskabet Byens Hegn i Tirsdag den 7. november 2017

 

Metroselskabet har lavet en række flotte film om hvert af de projekter der er nomineret til Publikumsprisen ved Hegnspælen 2017 og her er den om “Flanørens Syn”. Det er stadig muligt at stemme på min udstilling ved at gå ind på www.m.dk/stem -afstemningen slutter d. 20. november. Det vil glæde mig meget, hvis du vil deltage i afstemningen og dele dette indlæg med kunst- og Københavnelskerne i dit netværk.

Flanøren elsker byen og kan ikke løsrive sig fra den. Han søger højt og lavt, ude og inde efter indtryk og variation. Der hvor hans blik møder den ikoniske reprise, aftvinger han den, med fantasiens magt, nye scener og betydninger. Han er nærmest patologisk nyhedssøgende og opdager nye verdener bag de porte han smutter igennem. Han digter med stor patos og lidenskab en hel menneskeheds drama ind i sin vandring. Han spørger byen om den vil være hele hans liv.
– Den svarer med ekko.