Årets første nye arkitektopgave

2018 starter godt med endnu en arkitektopgave. Jeg glæder mig meget til at fordybe mig i projektet. Opgaven gælder ombygning i tagetagen på denne skønne villa på Frederiksberg. Projektet omfatter bl.a. etablering af en lang kvist og tagaltan i valmen mod haven og bearbejdning af rummelighederne på den bagvedliggende etage. Mulighederne er mangfoldige og æstetikken skal være i top, så der skal afprøves mange tilgange i processen frem mod den helt rigtige løsning. Følg projektets udvikling her på siden og på instagram

Læs videre “Årets første nye arkitektopgave”

Flanøren får en 2. plads ved Hegnspælen 2017

Tusind tak til alle Jer der har stemt på og fulgt min udstilling “Flanørens Syn” i forbindelse med uddeling af Hegnspælen 2017. Det blev ikke til et trofæ denne gang, men til gengæld en flot 2. plads i kategorien “Årets Publikumspris” og en masse ros fra de andre kunstnere. Endnu en gang stortak til alle Jer derude for Jeres støtte og interesse i mit arbejde.

Jeg glæder mig meget til at vise Jer alle de nye værker der er på vej. KH Filip Læs videre “Flanøren får en 2. plads ved Hegnspælen 2017”

Ny Markedshal på Halmtorvet

Markedshallen på Halmtorvet på Vesterbro trækker på referencer fra den “brune” Kødby, som den opføres tæt ved. I underetagen findes et fiskemarked med friske udskæringer og levende fisk i bassiner. I stueetagen findes et marked for kød, brød og grøntsager m.m. I modsætning til torvehallerne på Israels Plads er der tænkt på at holde Læs videre “Ny Markedshal på Halmtorvet”

Revitalisering af galleri i Bredgade

Tegnestuen bidrager sommeren over til fornyelse og forbedringer i et af Bredgades førende kunstgallerier. Første skridt på vejen har været en tilbundsgående opmåling og registrering af galleriets rum og dimensioner. herefter følger bl.a. design og implementering af et større arkiv- ogdisplaymøbel for malerier og skulpturer samt dispositionsplaner for en bedre anvendelse af de enkelte rum. Følg med i projektets udvikling her på Læs videre “Revitalisering af galleri i Bredgade”

Flanørens syn på Kgs. Nytorv

Med udstillingen ønsker jeg at vise byens borgere og gæster København som jeg har sanset og registreret den gennem de sidste tre års tegninger. Nogle billeder viser den mere profane del af den gamle by, men det er også her vi finder en hel unik atmosfære. Andre billeder viser uvante tilstande på vante steder. En tredje slags viser tænkte, frygtede og drømte scener.
Tegningerne respekterer byens historie med sine gammeldags Læs videre “Flanørens syn på Kgs. Nytorv”