Ny bog om værkerne på hegnet

Flanørens Syn er med i bogen om værkerne på metrohegnet. Metroselskabet skriver: “I starten af 2019 udkom den nye udgave af bogen ’Metrohegn er Byens Hegn’, der i korte tekster og masser af billeder fortæller, hvad projektet Byens Hegn handler om. I ’Metrohegn er Byens Hegn’ kan du se et udpluk af værkerne på Cityringens byggepladser og møde nogle af kunstnerne bag.”

Tak for en flot udstillingsåbning

Der skal herfra lyde en stor tak til Shopeditions og Galleri Christoffer Egelund for åbningen af den flotte og inspirerende udstilling #RUM, hvor jeg deltager med tre værker. De mange forskellige værker gav en mangesidig og sansemættende oplevelse samt et overraskende indblik i hvad grafik er og kan være. Udstillingen byder på alt
Continue reading “Tak for en flot udstillingsåbning”

2. designrunde afsluttet på Pile Allé

Projektets 2. designfase har bestået af arbejdet med fire løsningsforslag til overgang og adgang mellem de to plan i en penthouselejlighed på Pile Allé. Elementer der er bragt i spil er: en trappe med indbyggede skabe som del af en art påklædningsværelse, en skillevæg med dør mod kontor, et værn med opbevaring Continue reading “2. designrunde afsluttet på Pile Allé”

Scenen er sat på Frederiksberg

De indledende undersøgelser er ved at være på plads i forbindelse med sommerens projekt på Frederiksberg. Arbejdsområdet er opmålt og registreret og konteksten er fastlagt i 3d; således kan den kreative fase begunde og til at starte med fokuserer vi på en løsning for sydfacaden indeholdende: Stor kvist og tagaltan i valmen, stor vinterhave med balkon på taget og en terrasse med trapper ned til haven.En nøjagtig kontekstanalyse er et vigtigt værktøj i et projekt som dette.Opmålingstegning af sydfacaden med og uden eksisterende vinterhave, terrasseplatform og trapper. Continue reading “Scenen er sat på Frederiksberg”

Nyindretning af Yogaforretning i Købmagergade

 

Et Yogacenter med tilhørende butik ønskede et forslag til indretning af forretningslokalet. Opgaven var udfordrende og interessant, idet lokalet er var temmelig smalt og derfor kaldte på et simpelt og pragmatisk hovedgreb. Forslaget fokuserer på en mininal indretning der holder rummet åbent så det er muligt at overskue vareudbudet. Materialitet og stoflighed opnås ved afdækning af murstensvæggene på to af rummets sider. Forprojekt er afleveret.

Årets første nye arkitektopgave

2018 starter godt med endnu en arkitektopgave. Jeg glæder mig meget til at fordybe mig i projektet. Opgaven gælder ombygning i tagetagen på denne skønne villa på Frederiksberg. Projektet omfatter bl.a. etablering af en lang kvist og tagaltan i valmen mod haven og bearbejdning af rummelighederne på den bagvedliggende etage. Mulighederne er mangfoldige og æstetikken skal være i top, så der skal afprøves mange tilgange i processen frem mod den helt rigtige løsning. Følg projektets udvikling her på siden og på instagram Continue reading “Årets første nye arkitektopgave”

Flanøren får en 2. plads ved Hegnspælen 2017

Tusind tak til alle Jer der har stemt på og fulgt min udstilling “Flanørens Syn” i forbindelse med uddeling af Hegnspælen 2017. Det blev ikke til et trofæ denne gang, men til gengæld en flot 2. plads i kategorien “Årets Publikumspris” og en masse ros fra de andre kunstnere. Endnu en gang stortak til alle Jer derude for Jeres støtte og interesse i mit arbejde. Jeg glæder mig meget til at vise Jer alle de nye værker der er på vej. KH Filip Continue reading “Flanøren får en 2. plads ved Hegnspælen 2017”

Ny Markedshal på Halmtorvet

Markedshallen på Halmtorvet på Vesterbro trækker på referencer fra den “brune” Kødby, som den opføres tæt ved. I underetagen findes et fiskemarked med friske udskæringer og levende fisk i bassiner. I stueetagen findes et marked for kød, brød og grøntsager m.m. I modsætning til torvehallerne på Israels Plads er der tænkt på at holdemiljøet omkring de friske varer skyggefuldt og med begrænset dagslysindfald. Markedshallen kan entréres gennem en langsgående søjlegang på begge sider af bygningen. I stueplanet er der adgang til det nedre niveau via trapper i hver gavl. Continue reading “Ny Markedshal på Halmtorvet”

Revitalisering af galleri i Bredgade

Tegnestuen bidrager sommeren over til fornyelse og forbedringer i et af Bredgades førende kunstgallerier. Første skridt på vejen har været en tilbundsgående opmåling og registrering af galleriets rum og dimensioner. herefter følger bl.a. design og implementering af et større arkiv- ogdisplaymøbel for malerier og skulpturer samt dispositionsplaner for en bedre anvendelse af de enkelte rum. Følg med i projektets udvikling her på Continue reading “Revitalisering af galleri i Bredgade”

Flanørens syn på Kgs. Nytorv

Med udstillingen ønsker jeg at vise byens borgere og gæster København som jeg har sanset og registreret den gennem de sidste tre års tegninger. Nogle billeder viser den mere profane del af den gamle by, men det er også her vi finder en hel unik atmosfære. Andre billeder viser uvante tilstande på vante steder. En tredje slags viser tænkte, frygtede og drømte scener.
Tegningerne respekterer byens historie med sine gammeldags Continue reading “Flanørens syn på Kgs. Nytorv”