Se filmen om udstillingen ved Marmorkirken

HEGNSPÆLEN 2017

Dagens nominerede er ‘Flanørens syn’ af Filip Andreas Juhl.

Læs mere om ’Flanørens syn’ og de ni andre nominerede værker og stem på din favorit på m.dk/stem

Opslået af Metroselskabet Byens Hegn på 7. november 2017

 

Metroselskabet har lavet en række flotte film om hvert af de projekter der er nomineret til Publikumsprisen ved Hegnspælen 2017 og her er den om “Flanørens Syn”. Det er stadig muligt at stemme på min udstilling ved at gå ind på www.m.dk/stem -afstemningen slutter d. 20. november. Det vil glæde mig meget, hvis du vil deltage i afstemningen og dele dette indlæg med kunst- og Københavnelskerne i dit netværk.

Flanøren elsker byen og kan ikke løsrive sig fra den. Han søger højt og lavt, ude og inde efter indtryk og variation. Der hvor hans blik møder den ikoniske reprise, aftvinger han den, med fantasiens magt, nye scener og betydninger. Han er nærmest patologisk nyhedssøgende og opdager nye verdener bag de porte han smutter igennem. Han digter med stor patos og lidenskab en hel menneskeheds drama ind i sin vandring. Han spørger byen om den vil være hele hans liv.
– Den svarer med ekko.

“Flanørens Syn” er nomineret til kunstprisen Hegnspælen 2017 og din stemme er afgørende

Kære Netværk. Min udstilling på metrohegnet ved Marmorkirken er blevet nomineret til Hegnspælprisen 2017. Udstillingen var også tidligere at se foran det Kgl. Teater. Udstillingen har til formål at højne bevidstheden om Københavns sjæl og egenart. Efter at have glædet tusindvis af turister og borgere, valgte Metroselskabet i foråret at lade udstillingen fortsætte i hele 2017. Det vil glæde mig meget hvis du vil gå ind og give mig din stemme og dele dette opslag med kunstelskere i dit netværk. Tak for din støtte. Du kan også finde afstemningen på: www.m.dk/stem Continue reading ““Flanørens Syn” er nomineret til kunstprisen Hegnspælen 2017 og din stemme er afgørende”

Flanøren går igen ved Marmorkirken

Metroselskabet har valgt at lægge hegn til en forlængelse af udstillingen Flanørens Syn, der indtil for nylig var at se foran det Kongelige Teater. Den nye udstilling er også blevet mulig med støtte fra Indre By Lokaludvalg. For kuratering og ophængningsplan står igen Delphine Piault i samarbejde med Filip Juhls Tegnestue. Udstillingen varer foreløbig resten af 2017. Stor tak til alle vedvirkende. Continue reading “Flanøren går igen ved Marmorkirken”

Sommerhustid i Hornbæk

Klienten ønskede et sommerhus med særligt fokus på lysindfald og relationen til havet. Da han erhvervede grunden i Hornbæk stod der en faldefærdig bungalow suppleret af et mindre anneks nede på selve stranden. Projektets hovedgreb blev at bringe det bedste fra begge de oprindelige bygningsvolumener sammen i et nyt og smukkere hus. Rumfordelingen i den gamle bungalow inspirerede til værelserne i det nye Continue reading “Sommerhustid i Hornbæk”

Ruinen der rejste sig og rakte efter himlen

Ideen om et bibliotekstårn i Ballaro-området i Palermo blev til under en studietur til byen i 2007. Området er, ligesom resten af byen, meget forfaldent og endnu ikke genopbygget efter luftbombardementerne under 2. verdenskrig. Bygningerne hvor tårnet opføres er karakteriseret ved spredte, skrå murvinger der virker som nødtørftige sikringer af de Continue reading “Ruinen der rejste sig og rakte efter himlen”